10 tips om langer te lijken dan je eigenlijk bent!

Je hoeft echt geen stiletto’s of plateauzolen van 15 cm te dragen om er langer uit te zien… Ik geef je 10 tips  om er langer EN slanker uit te zien!

1. Draag kleding in ton sur ton kleuren. Door je outfit in 1 kleurtoon te houden zie je er slanker, en dus langer uit. De beste kleuren zijn roze, groen en rood.

2. Los die knopen! Draag je en spijkerjack, blazer of vest… laat de knoopjes open. Door de “lange” rechte lijnen lijk je langer EN slanker!

3. Draag kleding die past. Wanneer je kleding koopt zorg er dan voor dat deze goed zit. Dus niet te groot. Wij vrouwen zijn vaak geneigd om kleding te kopen die een maat te goot is… Hierdoor lijk je voller dan je eigenlijk bent, en dus ook kleiner.

4. Hoge taille!!!! Door een hoge taille lijk je in 1 oogwenk 2 maten slanker! Draag je shirt / blouse dan ook in je broek of rok om dit effect te versterken!

5. Ondergoed! Er is niets zo belangrijk als de juiste BH te kiezen. Doordat je je borsten meer stevigheid geeft ga je automatisch rechter op lopen. Hierdoor lijk je zo wie zo langer. 

6. Highlite je taille. Zorg er voor dat je taille goed opvalt! Draag een riem of sjaaltje om je middel Kies een smalle riem om je taille goed te accentueren! Een brede riem met grote gesp zorgt er juist voor dat je het effect van een taille weghaalt.

7.  GROTE handtas! Vermijd kleine handtasjes, ze zorgen er juist voor dat jij groter lijkt… Kies liever voor een grote of middelgrote tas. Hierdoor lijk je optisch slanker. De focus ligt hierdoor meer op de tas.

8. Kies voor strepen… maar dan wel verticale strepen! Hierdoor lijk je meteen een stuk langer! Strepen vallen erg op, combineer ze daarom met een leuk jack of vest!

9. Lange ketting of sjaal! Laat een mooie lange ketting of sjaal langs je nek hangen. Door de lengte maak je jezelf weer langer. Kies voor een mooie opvallende ketting of een sjaal met een opvallende kleur om het effect te versterken!

10. TROTS, draag je kleding met trots. wees blij hoe je er uit ziet.. dit straal je uit! Hoe meer power jij uitstraalt hoe zelfverzekerder jij je voelt… ook dit laat je groeien!

Ik hoop dat je hier iets mee kan! Heb je nog vragen of tips nodig… let me know!


Lieve groetjes Mendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van hipleven.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.
Hulp nodig?
1
Hey hallo! Welkom op Hipleven Fashion & Gifts
Kunnen we je helpen?