HIpleven plussize fashion
Plussize dames kleding

Het gezicht achter HipLeven Plussize dames kleding 

en cadeauartikelen

Hey meiden,

mijn naam is Mendy en ik ben de trotse eigenaresse van HipLeven Fashion en Gifts en mega trotse moeder van een 16 jarige puberzoon en ben heel gelukkig met mijn partner.

Ik werk als bedrijfsleider bij Regio Glas . Naast mijn werk als bedrijfsleider ben ik mijn eigen droom begonnen, HipLeven plussize dames kleding! Eerst als hobby bedrijf… maar al binnen afzienbare tijd groeide wij uit tot echt bedrijfje! 

Ik krijg heel vaak de vraag “waarom ben JIJ een grote maten lijn t-shirts begonnen”… Dit wil ik heel graag even met trots uitleggen.

Waarom Plussize dames kleding?

Als eerste “grote maten” vind ik echt een naar woord… Wie bepaalt dat? En wat is “normale maten” of “kleine maten” mode dan? Maar goed, helaas kan ik hier niets aan veranderen, dus het zij zo…

Maar goed, mijn verhaal… Het begon een paar jaar geleden. Wanneer ik gezellig een dagje ga shoppen met vriendinnen koop ik super leuke hippe shirtjes (maat 40) voor € 25,00… Mijn vriendinnen ( met maat 48 en 52) hebben keuze uit shirts beginnend bij € 45,00… De print op mijn shirt is 20 x 10 cm… Die van hun shirts 40x 20 cm… 

Dus staan we met zijn drieën op een foto, valt het nog meer op dat de prints voor “grote maten” veel groter zijn… Mijn shirts komen over mijn kont… Die van hun net over de broekrand… De voorkant van de shirts is recht en benadrukt dus extra een buikje.

Al deze kleine “dingetjes” moesten anders volgens mij… Dus ik ben zelf gaan experimenteren.. en zie hier… MIJN eigen kijk op MEIDENMODE ongeacht de maat! 

HipLeven is een feit! Hippe shirts vanaf maat S 34 tm 5XL54, goede pasvorm, luchtige stof, leuke kleurtjes, de zelfde grootte qua print in alle maten, langere (ronde) voor en achterkant EN betaalbaar in alle maten!

En dat is dus de reden dat ik begonnen ben met stap 1 van HipLeven Plussize dames kleding… Ik hoop snel de collectie uit te kunnen breiden met broeken,  jacks, truien enz enz… Follow my dream! 🥰 

Helaas moet ik op mijn site de “Plussize dames kleding” ook echt “Plussize dames kleding” noemen anders weten jullie niet dat wij van HipLeven er zijn! Zodra wij echte bekendheid hebben met onze unieke collectie zullen wij dit zeer zeker aanpassen naar Unieke Hippe Dames mode… of Hippe meiden mode.. of.. nou ja dat verzinnen we dan wel! 

Volg ons op Facebook, of Instagram voor alle laatste nieuwtjes! Tegenwoordig zijn we ook op Tiktok te vinden, check snel voor leuke winacties en grappige filmpjes… Want hoe meer bekendheid hoe snelle we kunnen groeien, hoe meer we kunnen inkopen en hoe goedkoper we alles kunnen aanbieden!!

Reviews op onze pagina:

“We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”

Plussize dames kleding HipLeven Fashion en Gifts

ONZE MISSIE EN VISIE

Wij willen een betaalbaar, hip kledingmerk voor Plussize dames kleding neerzetten vanaf maat S / 34 tot en met maat 5XL / 54. In de toekomst willen we dit gaan uitbreiden tot maat 60! En alle plussize dames kleding houden wij voor een betaalbare prijs!

Betaalbare plussize damesmode en accessoires

Jouw stijl, onze collectie!

Vind altijd de laatste mode, kleuren en stijlen bij HipLeven fashion & gifts! Onze unieke collectie begint bij maat S / 34 en loopt tot maat 5XL / 54. En alle maten de zelfde betaalbare prijs!

Hulp nodig? Heb je een vraag?

De waardering van hipleven.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.
Hulp nodig?
1
Hey hallo! Welkom op Hipleven Fashion & Gifts
Kunnen we je helpen?