Budget kleding tips speciaal voor jullie!

Wij hebben een aantal super leuke blogs geschreven met diverse tips om je zo leuk, hip en stijlvol te kleden voor zo min mogelijk geld!  

Waarom schrijf je deze Budget kleding tips?

Ik (Mendy) vind het zelf erg leuk om zo goedkoop mogelijk zo veel mogelijk te kunnen combineren. Of het nou gaat om kleding, mijn huis of met mijn boodschappen… Hoe goedkoper en hoe meer ik kan max en matchen… hoe beter en leuker!!

ik heb er echt een sport van gemaakt om alles volgens een budget aan te schaffen. En dat lukt mij aardig! Veel van mijn tips schijf ik uit eigen ervaring of van dingen die  ik zelf lees op bijvoorbeeld Pinterest of via Facebook of Instagram.

Uiteraard zie je deze budget kleding tips ook terug in onze webshop! Hier vind je betaalbare kleding EN als je een kledingstuk wil kopen zie je bij het betreffende artikel altijd fotos met stijltips. Dus 2 vliegen in 1 klap! En dat gratis en voor niets!

Zijn deze budget kleding tips alleen voor plussize dames?

Welnee joh! Iedereen die het leuk vind om te experimenteren met kleding, diverse stijlen wil uitproberen EN niet te veel geld hiervoor wil uitgeven kan mijn budget kleding tips toepassen! En het is absoluut niet zo dat alleen meiden met weinig geld hier iets aan hebben, ook dames met een dikke portemonnee kunnen soms wel eens wat budget tips gebruiken!

Ik heb een vraag of idee over budget kleding tips!

Stel je vragen gerust aan mij! Of heb je een top idee? Of loop je zelf tegen een probleem aan… Wil je net dat ene jurkje of jasje gestylet hebben… u vraagt wij draaien meiden!! LET ME KNOW please! En wie weet schrijf ik er een super leuke blog over!

Voor nu weer een dikke knuffel en tot snel! 

De waardering van hipleven.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?