Als je een plussize meid bent en je hebt moeite met het vinden van kleding waar je je goed in voelt, ben je zeker niet alleen. Het kan lastig zijn om de perfecte outfit te vinden wanneer je niet voldoet aan het alomtegenwoordige schoonheidsideaal van dunne modellen met maatje 34.

Hoe cliché ook, het is belangrijk om te onthouden dat schoonheid in alle vormen en maten komt, en dat je je niet hoeft te conformeren aan een bepaald ideaalbeeld om er goed uit te zien. Er zijn genoeg manieren om jezelf te kleden op een manier die je zelfvertrouwen doet groeien en waarin je je comfortabel voelt.

Kies kleding die past, maar vooral kleding die bij JOU past!

Een van de eerste stappen die je kunt nemen is om te investeren in kleding die past en flatterend is voor jouw lichaamstype. Kleding die te strak zit of juist te los zit kan ervoor zorgen dat je je ongemakkelijk en zelfbewust voelt. Probeer het vinden van kledingstukken die je rondingen accentueren op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Daarnaast is het belangrijk om te weten welke stoffen en patronen het beste werken voor jouw lichaamstype. Zachte stoffen zoals katoen en viscose kunnen comfortabel zijn en zorgen voor een flatterende pasvorm. Vermijd stijve stoffen die je lichaam kunnen omsluiten en ongemakkelijk kunnen aanvoelen.

Patronen kunnen ook een verschil maken in hoe je je voelt in je kleding. Kies voor grotere prints die niet verloren gaan op een groter lichaam, en vermijd drukke patronen die kunnen afleiden van jouw natuurlijke vormen. Strepen kunnen bijvoorbeeld een leuk en flatterend effect hebben, maar zorg ervoor dat ze op de juiste plekken geplaatst zijn.

Let op je onderkleding!

Een andere tip is om te investeren in goede onderkleding. Een goed passende beha kan wonderen doen voor je silhouet en ervoor zorgen dat je kleding mooi valt. Shapewear kan ook helpen om eventuele probleemgebieden te verdoezelen en je zelfvertrouwen een boost te geven.

Als je moeite hebt met het vinden van kleding in winkels, overweeg dan om online te shoppen. Er zijn tal van webshops die gespecialiseerd zijn in plussize kleding en een brede selectie aan stijlen en maten aanbieden. Probeer verschillende merken en pasvormen uit om te ontdekken wat het beste werkt voor jou. HipLeven heeft 2 verschillende type t-shirts! Beide shirts hebben hun eigen unieke eigenschap die voor iedere lichaamsvorm een perfecte oplossing zijn!

 

Jij bent mooi zoals je bent! Ongeacht mode en trends!

Onthoud dat het belangrijk is om te kiezen voor kleding die je leuk vindt en waar je je goed in voelt, in plaats van te focussen op wat anderen van je verwachten. Het is jouw lichaam en jouw stijl, dus draag waar jij je gelukkig in voelt.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat zelfvertrouwen van binnenuit komt. Werk aan het accepteren en waarderen van jezelf, ongeacht je lichaamsvorm of maat. Omring jezelf met positieve mensen die je steunen en aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.

Ben je nog steeds onzeker over jou kledingkeuze?

Je verdient het om je goed te voelen in je kleding en om trots te zijn op wie je bent, ongeacht je maat. Laat je niet beperken door beperkende schoonheidsnormen en vind kleding die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en waarin je je op je best voelt. Wees lief voor jezelf, geniet van fashion en rock die prachtige curves!

 

Liefs Mendy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van hipleven.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.
Hulp nodig?
1
Hey hallo! Welkom op Hipleven Fashion & Gifts
Kunnen we je helpen?