Luxe roze dames hoodie | maat L/38 tm 5XL/54

 29,95

Beschrijving

Heerlijk warme tijdloze luxe roze dames hoodie. Gemaakt van een comfortabele en ademende katoenmix, biedt deze hoodie zowel stijl als functionaliteit. Met een moderne pasvorm is hij verkrijgbaar in de maten L tot en met 5XL, zodat elke vrouw de perfecte fit kan vinden.

Kleur hoodie: fuchsia roze

Kleur print: GEEN

Formaat vd print: NVT

Materiaal: 50% Katoen / 50% Polyester ( 270 grams)

Verkrijgbaar in de Maat:  L, XL, XXL, 3XL, 4XL en 5XL

Bij ons zijn alle maten de zelfde lage prijs!

Omschrijving luxe roze dames hoodie

De hoodie heeft lange mouwen en een praktische buidelzak aan de voorkant, ideaal voor het opbergen van kleine spullen of om je handen warm te houden. De zachte voering zorgt voor een heerlijk draagcomfort, terwijl de elastische boord onderaan en de mouwomslagen een optimale pasvorm garanderen. De touwtjes in de capuchon zijn de zelfde kleur als de hoodie zelf! Of je nu kiest voor een relaxte look bij een casual uitje, of je wilt gewoon lekker thuis loungen, deze hoodie is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid.

De heldere roze kleur geeft een hippe en stoere uitstraling, perfect voor het voorjaar en de najaar, maar kan ook uitstekend gecombineerd worden met een winterse outfit. De hoodie is eenvoudig te stylen met jeans, joggers of een casual rok, en kan gemakkelijk laagjes over andere kledingstukken worden gedragen. Wil je liever toch meer kleur, kijk dan bij onze complete collectie hoodies voor dames!

Met zijn duurzame en hoogwaardige stoffen is deze roze hoodie ook nog eens makkelijk te onderhouden; simpelweg in de wasmachine en klaar voor het volgende avontuur. Geef jezelf die comfortabele, trendy look die je verdient met deze roze dames hoodie in maat L tot 5XL. Een must-have voor elke modebewuste vrouw die van comfort en stijl houdt! Voeg dit item vandaag nog toe aan je collectie en geniet van de veelzijdigheid en het gemak van deze prachtige hoodie.

Maatindicatie roze dames hoodie

Om een idee te krijgen hoe de hoodies vallen hierbij een indicatie! Het model op de foto ( ikzelf dus) is 1.73 cm lang en draag de XL hoodies en maat 40 broeken. Het model op de foto heeft borstomtrek van ca 100 cm en heupomtrek van ca 110 cm.

Wil je de hoodies wat losser dragen adviseren we je om een maatje groter te bestellen. Draag je ze aangesloten bestel dan je eigen maat.

Vind je het lastig om je maat te kiezen? Neem je HEUPOMTREK ( dit meet je rond je lijf en over het midden van je heupen heen) Deel dit getal door 2. Kies dan het shirt met de breedte die het dichtst bij jou getal komt!

Was advies roze dames hoodie

Deze hoodies kunnen op 40 graden gewassen worden. NIET IN DE DROGER!

Niet over de print heen strijken, de print kan aan de strijkbout blijven plakken!

Hey! Heb je dit al gezien?

Hulp nodig?

Hulp nodig?
1
Hey hallo! Welkom op Hipleven Fashion & Gifts
Kunnen we je helpen?